Abdullah GÜNAY - Okul Müdürü

1982 Mersin doğumluyum. İlköğretim ve lise eğitimimi Mersin´de, üniversiteyi Niğde(Ömer Halisdemir) Üniversitesinde tamamladım. 2,5 yıl ücretli öğretmenlik ve askerlik görevimi yaptıktan sonra 2006 Şubatında Kırklareli Ahmet Mithat İlköğretim Okulu´na atandım. Kırklareli´de 3,5 yıl görev yaptıktan sonra Sarıkaya´ya tayin oldum. 2009 yılından itibaren Azapbaşlı ŞHBK İÖO, Üçler OO, Şehit Cengiz Polat AİHL ve çeşitli okullarda öğretmenlik yaptıktan sonra Ekim 2016- Temmuz 2018 arasında Karayakup Kınalı Hasan Ortaokulu´nda müdür yardımcılığını görevini yürüttüm. 2018 Temmuz-2023 Ağustos arasında Kayapınar İstiklal Ortaokulu´nda okul müdürü olarak görev yaptım. "Eğitim Çocuğu Sevmekle Başlar." düşüncesiyle Mehmet Akif Ersoy İlkokulu-İmam Hatip Ortaokulu´nda okul müdürü olarak üstlendiğim görevi halen yürütmekteyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım.

(507) 708 3322 Eposta